Forårsfrisk rabarbersaft og nyt strik

Forleden da jeg tjekkede vores fryser for sidste sommers bær og saft, faldt jeg over denne forårsfriske rabarbersaft. Jeg er vild med rabarber og lige om lidt er de at finde i haven igen, for de er noget af det første som skyder op.

Sidste sommer lavede jeg denne rabarbersaft som er lidt mere koncentreret end ellers. Den er super god i et glas danskvand eller mousserende vin og jeg skyndte mig at tage en pose op.

NB. For at få saften mere koncentreret som denne, tilsættes der kun den halve mængde vand, altså kun 1 liter og ellers følges denne opskrift

Rabarbersaften skal nydes i iskoldt danskvand og med et par snickerskugler til, et hvil er tiltrængt midt i rengøring og påskepynt.

Endelig fredag og første feriedag af en længere række. Jeg er nemlig så heldig at kunne holde en god og lang påskeferie. Det er skønt, men tiltrængt og dagene skal bare nydes med strik og hyggelige gøremål.

Apropro påske og udsigten til en god flok feriedage så har jeg lige fået garn hjem til et nyt strikkeprojekt. Det går ikke an at løbe tør for garn midt i helligdagene.

Længe har jeg overvejet at strikke en Ballonjakke fra Petiteknit i en lækker rød farve. Den ene slags garn har været udsolgt og endelig har jeg fået fat i det. Garnet kom med posten forleden og jeg var selvfølgelig lige nødtil at prøve at strikke med det.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »