Guf til fuglene i smukke gamle kopper

Endelig har jeg fået lavet noget guf til fuglene. Jeg plejer at lave fuglemad i smukke gamle porcelænskopper allerede til jul, men jeg havde for travlt med jobskifte og meget andet denne jul, så jeg fik det ikke gjort.

Det kom jeg i tanke om forleden da en flok mejser cirklede rundt ved vores terrasse, hvor kopperne plejer at hænge. Jeg fik da helt sort samvittighed og meget travlt med at lave fugleguf til dem og heldigvis kræver det ikke det store. Jeg havde købt ind til det før jul for det var på listen over julegøremål, men gik desværre i glemmebogen.

 

De gamle fine porcelænskopper i forskelligt blomstermønster blev fundet frem sammen med en pakke palmin, vildfugleblanding og den neonpinke murersnor jeg plejer at bruge.

Palminen blev smeltet i en gryde hvorefter vildfugleblandingen kom i. Det skal være lidt flydende for fuglene er særlig glade for fedtet når det er koldt. Herefter er det bare at fylde kopperne og stille dem på køl udenfor. 

Den neonpinke snor monteres på koppen hvorefter den hænges op et passende sted. Vores kopper hænger ude på terrassen så vi kan følge lidt med i hvilke fugle der kommer og nyder godt af vores fugleguf ♥

De her fine porcelænskopper med fugleguf er meget mere fuglevenlige end de grønne mejsebolde man kan købe og som fuglene desværre kan hænge fast i.

Print Friendly, PDF & Email

About Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in

Translate »