Sweater No 2 i farven “ mormors frugtfromage”

Ny ynglingsstrik er absolut denne bløde lækre sweater som jeg lige har taget af pindene. Den er så let, blød og lækker ♥

Længe har jeg kikket på denne søde sweater fyldt med bobler og jeg vidste, at jeg bare måtte eje den. Farvevalget var lidt svært da den er super flot i hvid og ligeså sød i den lyserøde farve, som bare minder så meget om min barndoms ynglingsdessert, nemlig min mormors frugtfromage. 

Valget blev i første omgang i den lyserøde version som faktisk er 4 forskellige farver sat sammen og som giver den skønneste lyserøde farve.

Nu skriver jeg i første omgang og det er fordi jeg har planer om at strikke en i hvid også. Sweateren er super let at strikke og foregår på tykke pinde nr. 8, så det kører bare derudaf.

Sweater No 2 kan strikkes med lange ærmer eller en version med lidt kortere. Jeg vælger de lidt kortere ærmer i denne  lyserøde fordi den går super godt sammen med en tynd langærmet rullekravebluse til. Altså når det bliver efterår og vinter, køligere og sikke en skøn vinterfarve i alt det mørke.

Mit garnvalg til denne lyserøde sweater er disse 4 forskellige slags garn, som står nævnt i opskriften. Desværre måtte jeg købe garnet i 3 forskellige netbutikker, med alt for meget porto på. 

Opskriften til sweater No 2 finder du her.

Print Friendly, PDF & Email

About Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log in

Translate »