Marked på Rue Des Martyrs

image

Montmartre er en rigtig hyggelig bydel med mange lækre butikker og hyggelige cafeer, det er mit favorit sted i Paris. Her er en del genbrugs butikker og bedst af alt, så var der et gigantisk marked på Rue Des Martyrs lørdag da vi var der, fantastisk med en masse gamle fransk ting og sager. Det er lige noget for mig, selvom at jeg hurtig bliver begrænset af en kuffertvægt.

image

Jeg måtte vælge mellem mange lækre gamle franske sager og valget faldt bl.a. på et stort sengelagen med monegram og lavet af fint hvidt hør,- en ny juledug! Den er meget stor og passer lige til vores store familie. Den måler 3,10 x 2,25 meter og er så fin.

IMG_0359

IMG_0360

IMG_0365

Jeg fandt også gamle små flasker fra Normandiet, et fint viskestykke, hvilket jeg allerede har fortrudt at jeg ikke fik købt flere af og  gamle fransk sylteglas. Gamle franske postkort og små hæfter fra 1754, hvilket skal bruges til collager og julepynt. Jeg føler mig rig, rig på genbrugsguld og denne gang fransk genbrugsguld.

Det blev en meget lang dag med mange kilometer bag os og med mange gode oplevelser og indtryk. Vi gik hjemad i tusmørket og gjorde stop et sted  hvor  vi kunne se de oplyste broer og Eiffeltornet i baggrunden.

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title