Sunday cardigan

Endelig kom der knapper i min Sunday Cardigan og efter en let håndvask er den nu klar til brug. Den er blevet så fin og jeg er sikker på, at jeg kommer til at bruge den rigtig meget.

Den er fin både til et par jeans eller som tilbehør til en fin kjole og jeg har heldigvis meget i min garderobe, som går ret godt til. Jeg kommer nærmest til at bo i den er jeg ret sikker på.

Min Sunday Cardigan blev strikket i sommer og lagt til side, da jeg ikke havde fået bestilt knapper hos PetiteKnit. Da jeg endelig ville bestille var knapperne udsolgt. De kom dog hjem, men blev lagt pæn til side, da jeg var igang med et andet strikkeprojekt. 

Da jeg ikke kan strikke pt. pga. en overbelastning i min arm ( faktisk mest pga. for meget strik) fandt jeg min cardigan frem igen. Den har nu fået monteret både knaphuller og de fineste knapper, så jeg endelig kan tage den i brug.

At strikke en Sunday Cardigan er et fint og let projekt. Den er strikket på tykke pinde (pind 7) og projektet tager ikke lang til. Cardiganen strikkes i et stykke og som med de fleste opskrifter fra PetiteKnit er der ikke mange tråde at hæfte efterfølgende. 

Af garn har jeg brugt Inca Wool fra Hjertegarn og Soft Silk Mohair fra Knitting For Olive. Min Sunday Cardigan er strikket i str. Small og jeg har afkortet ærmerne en smule, så de passer til mig.

Opskriften på Sunday Cardigan finder du lige her.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title