Der koges fond på skrog

Lige i nærheden, på Hopballe Mølle kan man købe store og lækre kyllinger. De er fodret med majs, uden brug af GMO og dyrevelfærden er i højsædet. Dog ikke økologisk men det næst bedste tror jeg.

Vi var en tur derude forrige weekend og købte store kyllinger og kyllingebryst. 
Igår stegte vi en af de store kyllinger som har en vægt på ca. 2500 gram. Den fik 2 timer i ovn, først en time ved 180 grader og derefter 1 time ved 200 grader. Den blev lige tilpas, dejlig sprød.
Vi spiste ca. halvdelen igår og idag skal vi have pitabrød med resten.
I eftermiddags satte jeg en gryde over med skrog, stegesky fra igår og andre gode sager. Det står nu og småkoger til i aften engang hvor jeg sier det og stiller det på køl til i morgen. 
Der skulle komme en fond ud af det som på kort tid kan forvandles til en lækker suppe.
Til fonden har jeg brugt:
Kyllingeskrog
Stegesky ( dog er der tager noget til sauce igår)
2 spsk æbleeddike 
1 hel chilli
Frisk timian og persille
2 porrer
3 gulerødder
2 løg
1 økologisk citron i både
1 spsk hel peber
1,5 l vand

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title