Jeg er faldet over en opskrift fra bogen “Når livet er en fest” af Marie Melchior. Det er små muffens med kokos og friske hindbær.
Lige nu er det ved at være hindbærtid. For et par år siden plantede jeg 3 hindbærbuske i et højbed.
Hindbær har det med at vandre og jeg tænkte at jeg nok kunne forhindre dette ved at plante dem i et højbed.
Det kan man ikke forhindre og de vandre til højre og venstre. Ved siden af højbedene og op imellem kartoflerne. De er ud over det hele og kræver virkelig en hård hånd efter sæsonen. Lige nu skal de bare nydes.
Der er sommerhindbær og efterårshindbær som er meget større og lækre. Man skal bare huske at efterårshindbær skal skæres ned efter endt høst sent i efteråret ellers bliver de til sommerhindbær.
Jeg har bagt små muffens med hindbær og små søde skovjordbær. De smager skønt og skal helt sikkert bages igen.
Da jeg lige har fået en fin køkkenmaskine skulle den jo afprøves og jeg er til at lave store portioner da det jo spare tid på sigt.
Den er super fin at lave en ordentlig portion dej i til Mosterboller. Dejen blev perfekt og klar til hævning uden at skulle have hænderne i.
Der blev også pisket dej til en roulade. Det er super nemt og ikke mange forskellige ingredienser.
Opskrift på en roulade:
3 æg piskes med 125 g sukker. Derefter sigtes 100 g mel og 1 tsk. bagepulver i og det vendes forsigtigt i.
Dejen hældes op i en bradepande beklædt med bagepapir og bages ved 225 grader i ca. 8 min.
Derefter vendes rouladen ud på et sukkerdrysset bagepapir og det brugte bagepapir trækkes af. Dækkes med et viskestykke så det ikke bliver tørt.
Rouladen fyldes fx.med bananskiver og fødeskum og drysses med flormelis. Mums.
Skriv et svar