Groft foccaciebrød

På vores ferie smagte jeg nogle lækre foccaciebrød smurt med lidt dressing og fyldt med mozzarella, tomat og salat. Det var små lækre hapsere som jeg har lyst til at prøve at lave.

Jeg vil gerne lave dem i en grovere version og har brugt:
25 g gær
7 dl vand
1 tsk honning
1 dl olivenolie
100 g havregryn
300 g groft durummel 
300 g hvedemel
Det hele køres på røremaskine til en tyk grød som hæver mindst 1/2 time.
Hældes derefter i et ildfast fad på ca. 30X40 cm og hæver igen 1/2 time.
Pensles med lidt olivenolie og drysses med basilikum groft salt og  hvidløg. Prik huller i dejen med fx en grydeske. 
Bages ved 200 grader i ca. 45 min.

Idag blev halvdelen brugt som tilbehør til en gang spaghetti og kødsauce.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title