Langtidsstegt oksesteg

Menuen i aften står på en af vores favorit retter, – langtidsstegt oksebov.
Stegen kom i stegesoen sammen med gulerødder, løg og persillerod. Dette blev krydret med peber, paprika, allround krydderi samt laurbærblade og tilsat vand så grøntsagerne blev halvt dækket.
Derefter stod det og småstegte i ovnen ved 150 grader i ca. 5 timer.
( stegesoen står i blød i vand 1/2 time før brug)
( der er ikke tilsat salt da allround krydderiet indeholder salt)

Stegen som er dejlig mør serveres med kartoffelmos og sauce som er lavet af væden fra stegen tilsat grøntsagerne. Dette blendes, jævnes og smages til.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title