Pita bagning

Endnu en weekend er snart brugt. Men brugt på den gode måde med afslapning i store mængder. Det har også været nødvendigt da jeg har været ramt af en rigtig træls omgang influenza. Har det dog meget bedre og er også 3 kg lettere.
Så længe det varer 🙂
Lørdag var der dejlig solskin og man kan virkelig mærke hvordan solen varmer nu. Sammen med fuglefløjt og enkelte erantis og vintergækker så er foråret ikke langt væk.
Lørdag og søndag blev der tid til et par gode traveture i skoven,-dejligt og rådyrene nød også solen.

Midt i billedet står et rådyr og iagttager os, man kan lige se den hvide rumpe 😉
hun havde sin veninde med, men hun er svær at se.

I aften skal vi have hjemmebagte pitabrød, fyldt med resterne af oksestegen fra i går, salat og andre gode ting.

Opskriften på pitabrød kommer her:

6 stk.

Ingredienser
500 g hvedemel
3,5 dl. lunkent vand
25 gr. gær
1 tsk. groft salt

ÖÆltes og hæver i ca. 1 time. Deles derefter i 6 lige store dele og rulles til en bolle som herefter rulles ud i ca. 1/2 cm tykkelse.
Pitabrødene efterhæver i ca. 10 min og bages derefter ca. 8-10 min ved 250 gr.

Lækre pitabrød som dog skal gøres lidt mere grove næste gang. Super til rester….
Så kom sneen igen, smukt men håber nu at den snart forsvinder igen…
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title