Pølsehorn på den lidt grove måde

image

Det er efterhånden meget længe siden jeg har bagt pølsehorn og jeg har næsten lige så længe haft en forespørgsel på dem fra en af mine drenge.

image

Dejen har jeg rørt sammen på køkkenmaskinen og efter endt hævning på ca. 1 time, blev dejen rullet ud i en stor cirkel mellem to stykker bagepapir. Med en pizzakniv blev dejen delt i 8 stykker hvilket lige passede til de 8 halve stykker økologiske pølser som vi havde fra Hanegal.

image

En halv pølse på hvert stykke dej blev rullet pænt ind og lagt på bagepapir og plade. De blev penslet med et æg og derefter kom de i en 180 grader varm ovn i 10-15 min.

image

Kølede lidt af på en bagerist inden de blev nydt

image

Til pølsehornene brugte jeg: 25 g gær, 2 dl vand, 1/2 dl rapsolie, 1 æg, 1 tsk salt, 100 g groft speltmel, 300 g hvedemel og 4 økologiske pølser fra Hanegal.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title