Sund og mættende morgengrød

Et sundt og mættende måltid er grød og jeg starter ofte dagen med grød.

Grovvalsede havregryn kogt til grød med vand og nydes med et drys kanelsukker og lidt smør.
Her i juleferien har jeg lavet havregrød kogt med forskellige bær, toppet med skyr, æble i tern og frisk knækkede valnødder.
Det smager rigtig godt og nydes det med et blødkogt æg, så er man dejlig mæt i lang tid.
Opskrift:
1 dl grovvalsede havregryn
2,5 dl vand
Ca. 100 g frosne bær ( jordbær, blåbær, ribs, stikkelsbær eller solbær)
Dette koges under omrøring og serveres med et pæn skefuld skyr, 4 frisk knækkede valnødder, og et halvt æble i tern.

Bærene er plukket hen over sommeren og de fleste er økologiske og fra haven.

Bærene bliver frosset ned i 100 grams poser eller løsfrosset i 500 grams poser. Så er de lette og lige til at bruge af.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title