Rødkålssalat med feta og blåbær er en rigtig vintersalat, smagsfuld og sund.
Denne salat er super let at lave og ingredienserne er bare lidt rester fra køleskabet. Jeg biksede den sammen i lørdags og servede den til økologiske koteletter og ovnstegte kartofler. Det smagte dejligt ♥
En rest økologisk rødkål, et granatæble, et rødløg blev sammen med lidt fetaost og ristede græskarkerner til denne lækre salat. Som dressing har jeg brugt en god olivenolie, hindbæreddike og smagt det til med salt og peber.
Rødkålssalat med feta og blåbær:
- 1/2 rødkål
- 1 rødløg
- 1/2 granatæble
- Et drys blåbær
- Ristede græskarkerner
- Feta
Dressing:
- 1/2 dl Olivenolie
- 1/2 dl Hindbæreddike
- salt og peber
- Et drys grønt, fx persille
- Skær rødkålen så tyndt ud som muligt.
- Rødløget skæres ud i små tern.
- Rens granatæblet og befri kernerne.
- Rist græskarkerner1 på en pande i lidt olivenolie indtil de popper lystigt, drys med lidt salt.
- Bland dressingen sammen og smag til med salt og peber.
- Bland rødkålen med lidt dressing og lad den trække lidt.
- Kom rødkålen i en skål og pynt med rødløg, granatæbler og feta. Drys tilsidst med græskarkerner og blåbær.
Skriv et svar