Sol, sommer og sunde bananis

Sikke en skøn weekend det har været og med det skønneste sommervejr som lige nu bare bliver ved og ved. Det er bare med at komme ud at nyde det og det har vi også gjort hele weekenden. Sommer og sol er lig med is og selvom jeg stadig er igang med mine 100 dage uden sukker, så kan jeg snildt lave nogle sunde is uden sukker. Søndag lavede jeg en hurtig portion sunde bananis af 2 bananer, mørk chokolade og lidt kokos. Faktisk startede jeg lørdag aften med at halvere bananerne og komme en ispind i hver af dem. De blev herefter frosset ned og søndag morgen blev de betrukket med mørk chokolade og et drys kokosmel. De smager skønt og køler dejligt ♥

Mørk chokolade med stevia kan efterhånden købes mange steder, men en almindelig mørk chokolade med en høj kakaoprocent kan også sagtens bruges.

Weekenden har været skøn og lørdag mødtes vi med min søster og svoger i Århus og havde en rigtig hyggelig dag til latinerfestival og lidt shopping. Vi blev rigtig fristet af alle de smukke ting,  som en masse dygtige kunstnere havde i deres boder. 

Jeg købte den smukkeste kjole fra Sissel Edelbo og der var så fine øreringe, at jeg umuligt kunne vælge bare et par. 

Frokosten blev indtaget på cafe Olaf i Mejlgade og det var virkeligt så lækkert og overraskende billigt. Et besøg værd og ikke sidste gang vi har spist frokost der. 

Søndag tilbragte vi i sommerhuset, lidt trætte efter de mange timers travetur i Århus. Vi havde dejligt besøg af de 2 små børnebørn og deres forældre til frokost og afsluttede dagen med en tur til stranden. 

Der er et par sunde bananis tilbage og jeg må snart igang med at lave nogle flere.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title