Nylavet musli

 

Det er efterhånden længe siden jeg har lavet musli. Det smager skønt, er sundt og sødet med mørk agavesirup og rosiner. Jeg spiser det til skyr eller græsk yoghurt sammen med lidt råsyltede brombær eller hvad jeg lige har.
Det er super nemt at lave musli og kræver ikke en egentlig opskrift, man bruger det man har i skufferne.
Jeg brugte:
Grovvalsede havregryn
Græskar kerner
Solsikkekerner
Hørfrø
Sesamfrø
Mandler
Hasselnødder
Et drys Husk
Rosiner ( kommes i til sidst hvor blandingen er ristet )
Mørk agavesirup
Blandingen blev ristet i ovnen ved 175 grader i ca. 20-25 min. og halvvejs vendes blandingen.
Køles af og kommes på glas.
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title