Sundere Bounty stykker

IMG_3498

Fredag blev weekendens start nydt med forskellige projekter i køkkenet. Jeg fik bl.a. lavet en god portion lidt sundere Bounty stykker. Jeg er nemlig startet på en periode uden sukker eller med et minimalt indtag af sukker. Men derfor kan man jo sagtens lave masser af lækkerier alligevel, bare med sundere sager og andre sødemidler end rafineret sukker. 

Det blev til lækre bounty stykker i lange baner og de bliver nydt til en kop god kaffe eller te. De er blevet rigtig gode og smager skønt også uden alt for meget sødme. De er lavet af sunde sager som kokosmælk, kokosolie, vaniljepulver og sødet med lidt sukrin gold. Chokoladen er sødet med stevia, men man kan sagtens bruge en god mørk chokolade. 

IMG_3500IMG_3499

Sundere Bounty stykker, 16-18 stykker: 

  1. Dåsen med kokosmælk skal have stået i køleskab i et par timer inden disse Bounty stykker laves. Åbn dåsen og tag kun den fede del ud. Den varmes let så den er blød og til at blande med de øvrige ingredienser.
  2. Tag en skål og kom kokosmel, opvarmet kokosolie, sukrin gold og vaniljepulver i sammen med den let opvarmede kokosmælk. 
  3. Rør det hele godt sammen. Tag en firkantet form  på ca. 10 x 20 cm og beklæd den med bagepapir. Kom nu massen i formen og tryk det godt sammen. Dæk til med folie og kom formen i fryseren i en times tid.
  4. Smelt chokolade og kokosolie over vandbad.
  5. Skær den frosne kokosmasse ud i ca. 18 stykker og dyp dem i chokoladen. Drys med hindbærdrys eller kokosmel og lad stykkerne stå på en rist et køligt sted indtil de er størknet helt.

// Indlægget indeholder affiliate links.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title