Torsdagen har budt på afslapning, mindfulness og friskpresset æblejuice. Jeg samler stadig kræfter efter min hjerneoperation for snart meget længe siden. Et halvt år er gået og selvom alt gik godt så er jeg meget utålmodig efter at komme tilbage på mit normale niveau. Det går stille og roligt fremad, både arbejdsmæssigt, men også med de ting som jeg plejer at lave og som betyder meget for mig. Jeg er kommet igang med at bage lidt igen, ikke i samme omfang som før, men det kommer for interessen er der stadig. Jeg er også startet til Mindfulness og en helt ny verden har åbnet sig for mig. Jeg synes at det er spændende, godt og giver god mening for mig, det er rigtig godt og jeg kan kun anbefale det.
Tilbage til juicen, som jeg jo laver ofte for tiden. Det er skønt at kunne hente forskellige grønsager, frugt og krydderurter i haven til dette. Lige nu venter jeg på at spinaten og agurkerne er store nok til at presse med. Idag har jeg lavet friskpresset æblejuice med et twist af mynte, det smager skønt og er super sundt. Den mindre filtrede juice smager også godt og indeholder mange gode fibre. Juicen kan sagtens holde sig på køl 2-3 dage, hvis den ikke er drukket inden. Jeg bruger altid økologiske frugt og grønt, det bliver dejligt når jeg kan hente æbler i haven til juicen.
Trænger jeg til ekstra energi om eftermiddagen tager jeg et glas juice og blander 1 spsk chiafrø i og lader det stå i et par minutter. Haps, det er lækkert.
Til æblejuice med et twist af mynte har jeg brugt:
- 11 æbler
- 1 citron og kun 1/4 af skrællen deraf
- et godt stykke ingefær
- en håndfuld nyplukket mynte
Skriv et svar