Pitabrød

image

Pitabrød med masser af salat, friske grønsager, krydret oksekød og en lille twist af mango. Mums det er lækkert og rimelig let, både på ene og den anden måde😄.

Pitabrødene har vi selv bagt og portionen gav 6 pitabrød. De blev store, lette og meget luftige, lige præcis sådan som de skal være. Hemmeligheden er at at bruge en bagesten eller en 250 grader varm bageplade hvor pitabrødene først får 1 minut på den ene side og derefter 4-6 minutter på den anden side.

Pitabrød:

  • 3 dl vand
  • 1/2 pk gær
  • 1 tsk salt 1-2 spsk olie
  • 100 g durummel
  • 120 g ølandshvedemel
  • 200 g hvedemel

De forskellige ingredienser blandes og æltes godt på maskine og hæver under et klæde i ca. en time. Formes til 6 boller og efterhæver i 1/2 time. Herefter rulles bollerne flade til ca. 1 cm. tykkelse, brug godt med mel på begge sidder. Pitabrødene bages 3 ad gangen på den varme bageplade uden bagepapir.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2025 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title