Pitabrød med masser af salat, friske grønsager, krydret oksekød og en lille twist af mango. Mums det er lækkert og rimelig let, både på ene og den anden måde😄.
Pitabrødene har vi selv bagt og portionen gav 6 pitabrød. De blev store, lette og meget luftige, lige præcis sådan som de skal være. Hemmeligheden er at at bruge en bagesten eller en 250 grader varm bageplade hvor pitabrødene først får 1 minut på den ene side og derefter 4-6 minutter på den anden side.
Pitabrød:
- 3 dl vand
- 1/2 pk gær
- 1 tsk salt 1-2 spsk olie
- 100 g durummel
- 120 g ølandshvedemel
- 200 g hvedemel
De forskellige ingredienser blandes og æltes godt på maskine og hæver under et klæde i ca. en time. Formes til 6 boller og efterhæver i 1/2 time. Herefter rulles bollerne flade til ca. 1 cm. tykkelse, brug godt med mel på begge sidder. Pitabrødene bages 3 ad gangen på den varme bageplade uden bagepapir.
Skriv et svar