Banankage

Efter skovturen idag fik jeg lyst til at bage. Forleden bagte jeg grove boller som blev rigtig lækre, men de falder ikke i de unges smag. Derfor har jeg bagt de populære moster boller idag, en stor portion så der også er til fryseren. Så kan vi lidt igen og der er lidt boller til vinterferien. Skønt.

Vi havde en del bananer som var lidt for modne så jeg fik lyst til banankage. Forleden fandt jeg nogle små rugbrødsforme i genbrugen og dem brugte jeg til at bage banankagen i.
Kagen er meget svampet, lækker og spises med en kagegaffel.
Jeg bagte 3 små kager og brugte:
4 store æg som blev pisket grundigt med
180 g rørsukker og 
1 tsk vaniljepulver, derefter kom
110 g hvedemel og 
40 g groft mandelmel forsigtig i.
150 g smeltet afkølet smør tilsættes forsigtigt sammen med
4 mosede bananer.
Tilsidst tilsættes 40 g mørk chokoladespåner
Hældes på forme som er foret med bagepapir og bages ved 180 grader i ca. 1/2 time. Det afhænger dog af hvilke forme man bruger.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2025 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title