Blåmuslinger i hvidvin

image

Søndag var feriens sidste dag og den blev nydt på terrassen herhjemme, hvor sommervejret viste sig fra sin bedste side og temperaturen sneg sig op på 26-27 grader. Det har været en skøn dag med besøg af vores lille barnebarn og hendes forældre og senere af mine tre børn. Disse stunder bliver virkelig nydt ♥

imageimage

Vi elsker muslinger og får det bare alt alt for sjældent. Lørdag da vi var ved Båring Fisk for at købe lidt lækkert med til sommerhuset, så havde de en stak friske blåmuslinger. For ikke så længe siden faldt jeg over en lækker opskrift på blåmuslinger i hvidvin hos Valdemarsro og da jeg fik øje på disse muslinger, så var det ikke langt fra tanke til handling. En stak blev købt med hjem og tilberedt som forret på en skøn og varm søndag. Opskriften er virkelig skøn, der bliver en dejlig fond ud af det og ikke mindst nogle lækre muslinger. Vi fik brød til som Lars gav en tur på grillen. Groft brød, skåret i skiver, smurt med kryddersmør og drysset med lidt ekstra krydderi. Let og meget lækkert.

Det var en let opskrift med få ingredienser, som vi oftest  har i køleskabet og med en god portion tålmodighed ved komfuret, så tog det ikke lang tid at tilberede en portion blåmuslinger i hvidvin.

Næste gang jeg falder over friske blåmuslinger så bliver de helt sikkert købt og tilberedt efter denne opskrift. Mums♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title