Blød, blød strik i den fineste varme vinterfarve

Lige inden vi flyttede fra vores lejede sommerhus, nåede jeg lige at færdig strikke min “SUNDAY SWEATER – MOHAIR EDITION” færdig i den fineste varme vinterfarve. Jeg har strikke den i farven caramel i mohair fra Knitting For Olive og den er blevet så let og lækker blød. Den passer lige med en top under og er ikke for varm, som meget strik er. Jeg har strikket min Sunday sweater i str. smal og har brugt ca. 225 g garn.

Sweateren er strikket oppefra og ned og har ikke mange steder at hæfte, når den tages af pindene. I stedet for at strikke et ombuk i halskanten, som i opskriften, har jeg ladet den være som den er. Den har nemlig en fin hals i en højde, som jeg godt kan lide.

Denne sommer og efterår er gået op i strik. Min stabel af hjemmestrik bliver højere og højere, hvilket er ret skønt nu hvor hvor vi skriver vinter i kalenderen. Jeg er godt rustet til masser af sne og kulde og ville ønske at her var masser af sne og ikke al den regn som vælter ned i øjeblikket.

“SUNDAY SWEATER – MOHAIR EDITION” Er så fin og let at strikke. Du finder opskriften lige her: https://www.petiteknit.com/collections/my-size-dansk/products/sunday-sweater-mohair-edition?variant=14740156448823

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »