Bruschetta med tomater og basilikum

Det dejlige sommervejr forsætter dog med lidt lavere temperaturer. Vi griller så ofte vi kan og spiser udenfor dagligt. Vi nyder at sidde udenfor i de varme sommeraftener. I aften grillede vi små stykker flutes til bruchettaen som vi fik som en lille forret. 
Jeg brugte:
6 økologiske små tomater ( brug dem der dufter )
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1/2 bundt basilikum
Salt, peber
1/2 dl god olivenolie
Tomaterne halveres og kernerne tages ud. Tomaterne skæres i små stykker, rødløg, hvidløg og basilikum hakkes fint. Ingredienserne kommes i et lille glas og salt, peber og olivenolie tilsættes.
Vi valgte et groft flutes som blev skåret ud i lidt tynde skiver, lidt olivenolie kom på og brødene blev grillet i ca. 8 min. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title