Buck Island

image

image

Fra Christianssted tog vi på en guidet tur ud til Buck Island som er en rigtig ubeboet paradisø. Et naturreservat af den skønne slags og med turkisblåt vand. Området er fredet pga. koralrevet og der er lavet et sti under vandet som man kan følge ved at snorkle, hvilket  er det eneste tilladte.  Jeg havde glædet mig meget til at snorkle her da der skulle være mange skildpadder i området. Desværre var vejret ikke med os og det blæste rigtig meget. Det blev kun til en lille snorkle tur inden de vilde bølger blev for meget for mig. Stedet er dog rigtig dejligt med varmt turkisfarvet vand og hvid sandstrand, hvilket går lige under betegnelsen paradis. Vi så ingen skildpadder desværre men til gengæld 3 delfiner. På stranden fandt vi kæmpe hvide konkylier og fine skaller.

image

image

På vej tilbage til Christianssted lagde vi til endnu en strand hvor vi skulle spise lunch. Maden er ikke værd at skrive om, men der vrimlede med nogle sjove dyr, mangoose. Et aflangt dyr som minder om en lille ilder. De er vantil at blive fodret af skibsbesætningen og kom ret tæt på os.

image

Turen til Buck Island var en heldagstur fra 9.30-15.30 og kostede lidt over 100 dollars pr. person incl. lunch og drikkevarer.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title