Chili cin carne

image

En ret som jeg bliver ved med at vende tilbage til er chili cin carne, hvor ordet cin betyder uden kød. Det er en skøn ret som især nydes i vinterhalvåret fordi den varmer dejligt, men som jeg absolut også nyder på kølige sommerdage. Om sommeren har man også adgang til mange flere danske grønsager, især økologiske.

Chili cin carne laves hurtigt og nemt af:

  • 5 gulerødder i tern
  • 3 små squash i tern
  • 1 aubergine i tern
  • 2 store løg i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 2 dåser øko kidneybeans
  • 3 dåser øko hakkede tomater
  • 6 dl koldt vand
  • 2 dl bulgur
  • 1 spsk paprika
  • 3 tsk oregano
  • 1 lille tsk chilipulver

Løg sauteres i olivenolie hvorefter grønsagerne tilsættes og sauteres i 10 min. Tilsæt resten af ingredienserne UNDTAGEN bulgur, dette småkoger i 20 min. Herefter tilsættes bulgur og småkoger i 10 min. Smages til og nydes med et drys persille. Skulle der være en rest tilbage så egner det sig rigtig godt til at fryses.

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »