Chokoladesmoothie med avokado

image

Jeg har kombineret småsult og lækkersult med et sundt og lækkert måltid, som holder mig mæt længe. Med en flaske nylavet mandelmælk på køl og bananskiver på frost var det ikke svært at lave denne smoothie. Den er frisk og sød på en gang og minder med god vilje om is. Den er kørt glat på blenderen og da jeg foretrækker min smoothie uden klumper, har den fået ca. 3 minutter. Jeg brugte følgende ingredienser:

  • 1 banan ( i skiver fra frost )
  • 1 dl skyr
  • 1 – 1 1/2 dl mandelmælk
  • saft fra en appelsin
  • 2 spsk ren kakao
  • 1/2 moden avokado

image

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »