Energi med chia

image

Jeg har længe haft nogle chiafrø stående og er ikke rigtig kommet igang med at bruge dem. Jeg har manglet inspiration og har heller ikke undersøgt hvad jeg kan bruge dem til. Det ved jeg nu.

I julegave fik jeg bl.a. den seneste bog af SIF Orelana og den indeholder lækre og meget inspirerende opskrifter. Jeg er faldet over en opskrift på en drik med chiafrø, en morgendrik som skulle give masser af energi.

Udover en god energi er chiafrø fyldt med

– antioxidanter

– kalk

– omega-3

– fibre

– protein

– vitaminer og mineraler

Det anbefales at man kun spiser max 2 spsk pr. dag

 

image

Jeg har lavet en chia morgendrik i dag og jeg var lidt skeptisk da jeg skulle smage på det. Det havde jeg nu ikke behøvet for det smagte udmærket og havde lidt en konsistens som min mormors frugtsuppe med sagogryn, som jeg var helt vild med som barn.

Til drikken brugte jeg:

1 glas koldt vand

1 spsk chiafrø

Dette står i ca. 5-10 min og herefter tilsættes:

Lidt citronsaft

1 tsk lys agavesirup eller evt. honning

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title