Fluffy og soft cardigan i den fineste forårsfarve

0

Denne fluffy lilla cardigan faldt jeg over på Instagram, hvor jeg ofte henter meget inspiration. Jeg er vild med farven og letheden på cardiganen og jeg vidste med det samme jeg så den, at sådan en måtte jeg bare strikke. 

Jeg har ellers holdt strikkepause længe pga. en overbelastet  hånd, men er nu så småt i gang igen. Jeg har strikket cardiganen med mange pauser pga. min hånd og alligevel har den ikke taget ret lang tid at strikke, da opskriften er så let og ligetil. Desuden strikkes den på store pinde, hvilket gør den både fluffy og lækker blød.

Det har været et lækkert let projekt og min lilla cardigan No. 2 er nu klar til  brug. Jeg har vasket den på uldprogram i min vaskemaskine, dog kun på 20 grader hvilket den har klaret fint. Jeg vil anbefale at vaske strikkeprøven først for at se hvordan den klarer en tur i vaskemaskinen.
Der er ikke noget værre end at have brugt lang tid på et strikkeprojekt og derefter ødelægge det i vaskemaskinen. Jeg har prøvet det og af den grund har jeg håndvasket min strik i lang tid. Da vi skulle vælge vaskemaskine til vores nye hus, blev både vaskemaskine og tørretumbler valgt udfra at have et super godt og garenteret uldprogram. 

Jeg har strikket cardiganen i str. Small og har kun brugt  3 nøgler Bella fra Permin, lys lilla nr. 54 og 2 nøgler Tynd Silk mohair fra Sandnes Garn, Støvet Rosa nr. 4310. Opskriften på min lilla fluffy og bløde cardigan har jeg fundet lige her.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title