Gulerodskage

Igår bagte jeg en gulerodskage i en lidt grovere version end jeg plejer.
Egentlig var det ikke planlagt men da jeg ikke havde ret meget hvedemel så blev det sådan.
Til en rundform brugte jeg:
300 g farin
2 dl rapsolie
4 æg
130 g hvedemel
145 g groft durummel 
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk natron
375 g finrevet gulerod
1 dl rosiner
50 g valnødder
Topping:
175 g flødeost
50 g smør
250 g flormelis
1 tsk vanilje
Rør farin og olie sammen, tilsæt derefter æggene et efter et log rør derefter resten i.
Dejen kommes i en smurt for og afhængig af størrelsen bages kagen ved 180 grader i 45-50 min.
Afkøles.
Topping røres godt sammen og kommes enten ovenpå kagen eller serveres til.
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2025 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title