Honningristet glutenfri mysli


På en fridag forleden fik jeg endelig lavet en portion honningristet mysli. Det er meget længe siden jeg har lavet mysli og den har været højt på to do listen over hyggelige sysler i lang tid. Nu blev der endelig tid og det er lækkert tilbehør til min morgenyoghurt eller som et drys til et lille mellemmåltid.
Jeg bruger de ingredienser jeg har i skufferne og søder det med lidt honning og det smager skønt. Der er godt med forskellige kerner, frø og nødder i, så det bliver et sundt drys på min soyayoghurt og denne gang er det udelukkende glutenfri produkter jeg har valgt at bruge.

Valnødderne som jeg tilsætter denne gang er af egen avl fra vores gamle have. De opbevares med skal på og er dejlig friske endnu, så jeg måtte igang med nøddeknækkeren først. 

Glutenfri honningristet mysli:

  1.  Bland de tørre ingredienser og kom det i en bradepande beklædt med bagepapir. 
  2. Kom honning ovenpå de tørre ingredienser og bland det godt sammen. Hvis det er almindeligt fast honning kan det smeltes i fx microbølgeovnen først.
  3. Kom bradepanden i en 175 grader varm ovn og giv det først 12 minutter. Rør i myslien og giv der 6 minutter mere.
  4. Rør i myslien igen og giv det 6 minutter mere.
  5. Herefter tages det ud af ovnen til afkøling.
  6. Når myslien er afkølet kan den komme på glas med låg.

//Indlægget indeholder affiliatelinks.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title