Julebordet 2014

Juleaften er for længst overstået og var en rigtig hyggelig eftermiddag og aften med alle vores børn og min søde svigermor.

Traditionen tro mødtes vi her om eftermiddagen til kaffe og et efterhånden gigantisk pakkespil som vi alle går op i med liv og sjæl.
Jeg tager den stadig med ro så jeg stod for at dække et fint julebord, Simone for ris a la manden og Lars stod for den meget lækre julemad. Vi fik økologisk andebryst og flæskesteg med 3 slags kartofler, rødkål og en yderst lækker sauce. Det er lidt fed mad men vi og ikke mindst børnene elsker det. Lars havde tilberedt andebryst i sin nye køkkenmaskine, en Souse – vide. Kødet bliver tilberedt ved lav temperatur i mange timer og bliver utrolig lækkert. Det må jeg skrive mere om på et andet tidspunkt.
Dagen idag foregår i langsomt tempo med en god film og en lille gåtur i sneen som endelig er kommet. Det var skønt at vågne til et hvidt landskab og med store snefnug.

Et lille udsnit af spændende pakker til pakkespillet.

Fine, fine stofservietter som kun bruges ved særlige lejligheder. Servietterne har tilhørt mine børns farmor.
Julebordet var dækket og pyntet med grene med lærkekogler, sølvstjerner og hvide roser. Den hvide dug er 2 meget gamle sengestykker med monogram og servietterne har tilhørt børnenes farmor og farfar, også med monogram.
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title