Koldskål og rabarberkompot

Rabarberkompotten fra forleden er i dag blevet brugt til koldskål og hjemmelavede kammerjunker.

Egentlig ville jeg selv lave økologisk koldskål men jeg faldt over noget lækkert økologisk koldskål fra Gram slot og så sprang jeg over. Koldskål hører sommeren til og vi spiser meget af det sommeren over.
 
Kammerjunkerne har vi selv lavet. De var fint udformet som hjerter før de kom i ovnen og mindre kønne da de kom ud. De smager godt og langt bedre end dem vi køber.
Vi lavede en stor portion og brugte:
750 g mel mel
6 tsk bagepulver
300 g sukker
1 1/2 stang vanilje
300 g smør
3 æg
1 1/2 dl mælk
De tørre dele samt smør køres godt på køkkenmaskinen. Æggene tilsættes efterhånden og tilsidst samles det hele med mælken.
Dejen rulles ud mellem 2 stykker bagepapir til 2 cm tykkelse og ligger derefter i køleskab i mindst en time.
Vi trykkede dem ud med en lille hjerteform.
Hjerterne bages i 10 min. ved 170 grader. Køler lidt af, halveres og bages i 45 min. ved 100 grader.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title