Jeg er vild med de store bløde Medjoul dadler, som jeg synes smager i retningen af karamel. Skal det være rigtig godt fylder jeg dem med med lækre sager og giver dem et lille dyp i mørk chokolade med en høj kakaoprocent. Det smager skønt og trods frugtsukker og den mørke chokolade, så er det noget sundere end slik som jo er fyldt med både raffineret sukker og et antal E- numre.
Her har jeg lavet en mindre portion med forskellige smage og når de er godt afkølede kommer jeg dem i en æske, som jeg opbevarer på køl. De her chokoladedadler dækker fint mit behov for søde sager og de er pænt store, så en lækker ckokoladedadel er rigeligt til en kop kaffe.
Lækkerier med store bløde dadler:
- Medjoul dadler uden sten
- Peanutbutter
- Peanuts
- Lakridspulver og lakridsknas
- Valnødder
- Økologisk mørk chokolade med høj kakaoprocent eller chokolade sødet med stevia
De fleste dadler er overtrukket med mørk chokolade og pyntede med forskellige nødder. Nogle er efterfølgende vendt i lakridspulver, mens andre har en midte af lækkert peanutbutter. Fælles for dem alle er, at de smager himmelsk ♥
Skriv et svar