Da jeg for tiden drikker smoothies til morgenmad har jeg søgt efter et alternativ til mælk da jeg både bruger mælk og skyr i mine smoothies. Skyr indeholder rigtig mange gode proteiner og holder mig mæt i lang tid, derfor vil jeg gerne forsat bruge dette, men ellers vil jeg gerne undgå at bruge for mange mælkeprodukter. Indimellem bruger jeg også friskpresset appelsin istedet for mælken, men det er også rigtig lækkert med mandelmælk og et godt alternativ.
Opskriften er let og inspirationen er hentet hos http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-mandelmaelk/
Jeg brugte:
♥ 30 mandler sættes i blød i koldt vand og opbevares 1-2 dage på køl
♥ Herefter skylles mandlerne godt og blendes først med 1 dl koldt vand og herefter med yderligere 7,5 dl.
♥ Blendes godt og sies herefter gennem et klæde og opbevares på køl i ca. 3 dage
♥ Mandelmælken kan med fordel tilsættes 1 tsk. vaniljepulver
Skriv et svar