Mandelmælk

Da jeg for tiden drikker smoothies til morgenmad har jeg søgt efter et alternativ til mælk da jeg både bruger mælk og skyr i mine smoothies.  Skyr indeholder rigtig  mange gode proteiner og holder mig mæt i lang tid, derfor vil jeg gerne forsat bruge dette, men ellers vil jeg gerne undgå at bruge for mange mælkeprodukter. Indimellem bruger jeg også friskpresset appelsin istedet for mælken, men det er også rigtig lækkert med mandelmælk og et godt alternativ.

Opskriften er let og inspirationen er hentet hos http://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-mandelmaelk/

Jeg brugte:

♥ 30 mandler sættes i blød i koldt vand og opbevares 1-2 dage på køl

♥ Herefter skylles mandlerne godt og blendes først med 1 dl koldt vand og herefter med yderligere 7,5 dl.

♥ Blendes godt og sies herefter gennem et klæde og opbevares på køl i ca. 3 dage

♥ Mandelmælken kan med fordel tilsættes 1 tsk. vaniljepulver

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title