Pitabrød med kylling

I aften står menuen på hjemmebagte pitabrød fyldt med kylling fra igår, salat og mango.

Jeg laver en  portion som giver 12 mindre pitabrød.
6 dl vand
50 g gær
2 spsk olie
2 tsk salt
1 tsk rørsukker
150 g durummel
150 g groft durummel
500 g hvedemel
Det hele køres godt på maskine og hæver 1/2-1 time, alt efter hvor travlt man har.
Desværre har jeg ikke en bagesten, men ovnen og en bageplade kan varmes godt op inden brødene bages.
Efter hævning rulles bollerne meget tyndt ud i 1 cm tykkelse. Efterhæver tildækket i ca. 1/2 time
Bages i en 250 g varm ovn, først i ca. 1 min på den side og derefter 3-4 min.
Hold godt øje med brødene.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title