Kyllingesuppe med et twist

I aften har vi fået kyllingesuppe lavet på langtidskogt fond.
Forleden fik vi kyllingesteg og igår kogte jeg fond på skroget. Det småkogte med lækre sager i ca. 6 timer, blev siet og derefter stillet koldt.
I dag spiste vi den lækre suppe fyldt med kyllingekød, porrer, gulerødder, selleri, kartofler og lidt broccoli.
Egentlig havde jeg taget fedtet af men det kom i igen for smagens skyld.
Vi forkogte grøntsagerne og kom dem derefter i den opvarmede suppe.
Det smagte dejligt og varmede godt pga. chillien.

For en ganske almindelig kyllingesuppe kan citronen og chillien undlades.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title