Det er søndag, solen skinner og det er forår. Jeg er vågnet meget tidligt og har nydt min morgenkaffe i sengen. Jeg har lige fået bogen “Green Kitchen Rejser” og er allerede godt inspireret.
Til en lækker morgenmad har jeg lavet små pandekager med banan og dertil skyr med en marmelade, lavet af bl.a. optøede hindbær og chiafrø.
Opskriften på pandekager giver ca. 10-15 stk. alt efter størrelse.
3 modne og mosede bananer
5 store let piskede æg
25 g fine havregryn
25 g kokosmel
1/2 tsk ren vaniljepulver
Det hele blandes og piskes let sammen i en skål og steges let lysebrune i kokosolie på panden, 3-4 stykker ad gangen.
Lækre små bananpandekager med skyr vendt med marmelade af bl.a. hindbær og chiafrø.
Jeg havde ikke friske hindbær men det smagte også rigtig godt med de store jordbær fra Spanien, som var forbavsende søde. Dertil hakkede hasselnødder ( fra eget hegn) og akaciehonning.
Skriv et svar