Hen over sommeren har jeg høstet en del frugt og bær i haven, som nu ligger godt i fryseren. De skal bruges hen over efteråret og vinteren til lækre desserter og kager.
Idag har jeg lavet hindbær med smuldredej, som skal serveres lun med iskoldt softice til.
Jeg har brugt:
3 æg som er pisket med
200 g rørsukker og 1 tsk. vaniljepulver
100 g hvedemel røres i sammen med
50 g havregryn
2/3 dej kommes i en smurt form og
350 g frosne hindbær hældes på ved og til slut kommes den sidste
1/3 dej over hindbærene.
Kagen drysses til slut med høvlede kokosflager.
Jeg har valgt at bage kagen i 2 mindre forme og fryse den ene ned til en anden gang lækkersulten melder sig.
Kagen bages i ca. 1/2 time ved 200 grader og de 2 mindre kager i lidt kortere tid, – ca. 20 min.
Skriv et svar