Sommerhuset før og efter billeder

Jeg har efterhånden skrevet en del blogindlæg om vores dejlige sommerhus, men aldrig delt billederne af sommerhuset, som det så ud, da vi købte det.

Det er ved at være 6,5 år siden købte vi vores sommerhus, som er beliggende  ved Skåstrup strand på Nordfyn, ca. 8 km fra Bogense. Vi faldt både for det gamle sommerhus, beliggenheden og det dejlige område.

Sommerhuset var meget hyggeligt og også meget slidt. Vi faldt dog fuldstændig for det og kunne sagtens se mulighederne i det efter en istandsættelse.

Alt er stort set blevet skiftet ud og der er kommet nyt tag på, nye vinduer og døre samt ny træbeklædning. Vægge er blevet flyttet og der er sat nyt køkken og bad ind. Vi fjernede garagen og nogle skure, som blev skiftet ud med 2 fine hytter lavet af Syddansk Erhvervsskole.  Den halve overdækkede terrasse blev til en hel og der er lavet store træterrasser om det halve hus. Her er terrasser til morgen, middags og aftensolen, ja selv til lidt regnvejr, da det er så hyggeligt at sidde på den overdækkede terrasse, når det regner.

Huset og hytterne blev malet sorte med hvide vinduer og døre. Alt indenfor i huset er blevet malet  hvidt i hvidt, vi har brugt litervis af maling og oceaner af tid på at gøre sommerhuset færdigt og i den stil som vi synes et sommerhus skal være i. 

Alle møbler og alt inventar er købt med hjertet og nøje udvalgt. Jeg har travet genbrugsbutikker tynde for at finde skåle, sølvbestik, gamle syltekrukker, sengetøj og møbler, som passede perfekt til vores fine sommerhus. Ikea er også blevet besøgt, hvor vi bl.a. har købt vores Ektorp sofa og netbutikker som bl.a. Tine K., hvor vi har købt bambusborde. 

Denne sommer har vi brugt det så ofte det har været muligt og nydt dejlige frokoster på de forskellige terrasser, gåtur til stranden hvor vi har nydt den smukke solnedgang. Vi har nydt hyggelige timer i hængekøjerne, på terrasserne og kørt ture i området hvor vi har handlet i de lokale boder. Der er så skønt på Fyn ♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Kommentarer

 1. Tina Thomsen skriver

  Hej Bettina
  Fint sommerhus
  Hvordan har I lavet den overdækkede terrasse, og hvad er det for nogle plader/tagdække?

  • Betina skriver

   Hej Tina
   Terrassen er lavet i forlængelse af taget på huset. Taget på terrassen er lavet med termoplader.
   Venligst
   Betina🌸🌸🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title