Tur til det nordfynske

Eftermiddagen er blevet nydt i sommerhuset. Det har været en kold nat med minus 7 grader, så det første vi gjorde da vi ankom var at tænde op i brændeovnen. Den og varmepumpen gør at der er lunt og godt. Mens der kom varme på i sommerhuset gik vi en tur til stranden. En frisk og koldt tur men det er altid dejligt at gå en tur langs stranden. Vel hjemme igen nød vi kaffen ved brændeovnen og der blev også plads til et lille honninghjerte.
Der er ingen spor af mus indenfor og jeg håber at det forbliver sådan, selvom de har boet i vægge og under gulve før vi begyndte at lave om. De bor ud i brændeskuret, det ses tydeligt og det er også ok, bare de bliver der.
Måren boede på vores loft og er også flyttet efter vi har lavet om. Der er nu mår sikret og jeg tror at familien er flyttet over i rønnen ved siden af. De er i nærheden ser vi indimellem og det må de også gerne. Et familiemedlem var så heldig at vågne en lys sommernat hvor mårfamilien tumlede og holdt fest i vores have og på vores tag, – det ville jeg gerne have set.
Der er et rigt dyreliv her og vi ser også ofte harer og fasaner.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title