Chokoladebrownie på den sunde måde

image

En dejlig pinse er overstået, det var dejligt med nogle fridage og de blev nydt trods det noget køligere vejr. Vi har endda haft tændt op i brændeovnen fordi det var så koldt. Dagene er blevet brugt til venindehygge, en tur over grænsen og selvfølgelig i sommerhuset. Trods blæsten fandt vi god læ på terrassen og blev varmet af solen, dejligt.

Da vi forleden fejrede Simone’s fødselsdag lavede hun denne lækre chokoladebrownie på den sunde måde og helt uden sukker. Den blev nydt med nye danske jordbær som vi købte i en af boderne på Fyn. Kagen smager rigtig godt og skal snart bages igen♥

image

Chokoladebrownie på den sunde måde:

  • 130 g blandede nødder, paranødder, pecannødder, mandler eller hvad man har.
  • 65 g råkakao
  • 35 g kokosfibre
  • 25 g kokossukker
  • 105 g kokosfedt
  • 2 æg
  • 2 bananer
  • 1 dl vand
  • 100 g mørk chokolade
  • 2 tsk. vaniljepulver
  1. Start med at hakke nødderne fint med lidt store stykker i mellem.
  2. Bland alt det tørre med æg, fedt og vand.
  3. Hak chokoladen og mos bananerne, kom det i blandingen. Det hele køres med fordel på en foodprocessor.
  4. Kom dejen i en kvardratisk form så den får en passende højde, vi brugte en form på 18X18 cm, beklædt med bagepapir.
  5. Bag kagen ved 150 grader i ca. 30 minutter. Lad kagen afkøle i formen og skær den herefter ud i små kvardratiske stykker og pynt med et jordbær.

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title