Når jeg laver omelet så bruger jeg ofte hvad jeg lige finder i køleskabet af rester og grønsager. Idag blev det til en grøn omelet med belungalinser og godt med hakket babyspinat. Den blev efterfølgende lagt sammen med små søde tomater, skoleagurker og hytteost. Det er en omelet som godt fyldt med proteiner da der både er æg, linser og hytteost i, men så holder den mig også godt mæt i lang tid.
Omelet med spinat og linser:
- 3 æg
- 3 spsk. kogte belungalinser
- 1 stor håndfuld hakket frisk spinat
- Salt og peber
- Kom æggene i en skål og pisk dem let sammen.
- Tilsæt hakket spinat, linser og krydderier.
- Rød det godt sammen og steg omeletten i olivenolie ved middel varme et par minutter på hver side.
- Arranger omeletten på en tallerken. Kom ynglingsfyldet på og vend den ene halvdel ind over.
Skriv et svar