Hytter

image

En dejlig weekend i sommerhuset er slut og der har både været tid til hygge med familie, tur til stranden, lækre frokoster på terrassen og praktiske ting.  Vejret har været dejlig og det synes jeg nu ofte at det er når vi er i sommerhuset. Der er mildere på Fyn og vores frugttræer derovre er også noget længere fremme end her hjemme i haven.

Lørdag fik jeg grundmalet 3 tallerkenrækker, så nu venter ialt 4 stk. i forskellige mål og udseende på at blive malet. Nogle af dem har været malet i pastelfarver og hængt på plads, men jeg vil helst have dem hvide, så det bliver de nu.

image

Et stakit er blevet malet og de to hytter. Det var også et pænt stort projekt og hytterne tog 5 timer at male for os. Det var så første gang maling og de skal helst have en gang mere i år, men så kan de også stå i en del år og jeg er spændt på hvor mange. På malerbøtten står der 12 år, men lad os nu se for hellere male for ofte end at træet tager skade. Næste gang vi hiver penslen frem er det udhænget på både hytter og sommerhus der skal males. Det bliver så godt når det hele er færdigt, for det er ved at være et længerevarende projekt efterhånden og godt at vi også ind imellem også holder weekend og ferie uden at lave noget.

image

image

Vi går mange ture langs stranden og det er virkelig et skønt sted.

image

Rabarberen er gået i blomst og hvilket smukt syn. Frøene har små hjerter på og når de er tørret lidt mere bliver nogle af dem høstet, så jeg kan så dem og lave små nye rabarberplanter.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title