Salat med grillet fersken

image

Denne årstid giver bare lyst til at lave alverdens forskellige lækre salater og der kommer flere og flere friske nye danske grønsager og frugt, som kan bruges  deri. Jeg synes at det er lækkert at kombinere salat med lidt frisk frugt og krydderurter.

Vi griller og griller, nyder solen når den er der eller bare at det er lunt. Udelivet er skønt men i disse dage er det lidt for koldt at sidde ude og spise, så det gør vi ikke. Dog laves maden ude på vores gasgrill og serveres ofte til en god salat.

Sidst jeg var ude at handle faldt jeg over en lille bakke økologiske ferskner og de blev grillet til dagens salat igår og det smagte godt. Dressingen dertil var en god jomfruolivenolie, hverken mere eller mindre.

image

Salat med grillet ferskner: 

  • Let modne ferskner
  • Babyspinat
  • Skoleagurker
  • Ærtespirer
  • Mandler
  • Olivenolie

Halver fersknerne, fjern stenen, grill dem let, afkøl og skær dem i både.  Arranger babyspinat som bund på en tallerken og kom agurkeskiver, ærtespirer og halverede mandler ovenpå sammen med ferskenbåde. Mandlerne har stået i vand på køl natten over og sådan kan jeg bedst lide dem. De får en dejlig smag og et godt bid synes jeg.

image

Fersknerne må ikke være for modne når de skal grilles og kan med fordel lige pensles med lidt olivenolie først.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title