Stjerneguirlande

image

Lørdag morgen tog jeg hul på lidt julekreativitet. Jeg kunne simpelthen ikke vente længere og har hovedet fuld af ideer. For længe siden, i sommer tror jeg, faldt jeg over en stjerne udstanser hos Søstrene Grene og det var lige det jeg manglede til at lave en sød stjerneguilande. Sølvglimmerpapiret fandt jeg samme sted en anden gang og den tykke sytråd havde jeg på lager sammen med en limstift. 

image

Lørdag morgen vågnede jeg meget tidligt og efter min morgenthe under dynen listede jeg ud i stuen. Jeg elsker at vågne først og nyder stilheden og roen før resten af huset vågner.

Der var god tid til at klippe glimmer stjerner med udstanseren og at få dem limet dobbelte på snoren, som passer til en af de hyggelige sprossedøre ovre i sommerhuset. Store hvide parpirstjerner er indkøbt til samme formål og jeg har planer om at gøre det rigtig julehyggeligt derovre. 

image

Søndag tyvstartede vi med at julepynte lidt i sommerhuset med de store hvide stjerner, stjerneguirlanderne som jeg lavede lørdag samt nogle meget fine juletræer i hvidt skind. Dem har jeg fået lavet her.

image

Vi fik også flyttet lidt rundt og der blev plads til endnu et hyggehjørne i stuen. En bambusstol fra haven som er gjort hyggelig med et gammelt vattæppe og et par puder med gamle hvide bomuldsbetræk. Jeg er vild med disse pudebetræk som er broderet i forskellige flotte mønstre. Jeg finder dem i genbrug til en god pris og har en ordentlig stak af dem. Jeg er ret godt tilfreds med resultatet og glæder mig til snart at tage på weekend derovre igen, med en stak nye juleideer♥

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title