Mallorca, Palma og de lækre strande

image

Skønne dage er blevet nydt på Mallorca og Palma’ s hyggelige gader er blevet travet tynde. Vi lejede en bil i de 3 af dagene og kørte rundt på øen om dagen og resten af tiden befandt vi os i den hyggelige by med de smalle gader,  spændende butikker, restauranter og cafeer. 

image

Her spiser man også godt og kan både få økologisk og glutenfrit mad. Jeg fik smagt på forskellige paella’s og tapas retter og vi fandt også et favorit sted, tapasbaren La Taperla i en af de små gader i den gamle bydel. Et rigtigt hyggeligt sted, hvor der pludselig og ind fra gaden kom skøn musik, rigtig spansk musik med et snert af opera. Man spiser godt dernede og der var så mange lækre retter på spisekortet, at vi må derind igen når vi engang atter kommer til Mallorca. 

image

De lækre strande på Mallorca er et kapitel for sig og vi har endda kun set en brøkdel. Vi kørte til Alcudia en dag og gik en tur langs stranden inden vi spiste frokost på en af de hyggelige restauranter langs vandet. Jeg valgte paella med skaldyr og det var meget lækkert. Det samme er stranden, men man kan godt forestille sig at der er voldsomt mange turister  om sommeren. 

image

Der findes så mange strande som ligger som perler på en som op og ned langs kysterne. En strand som vi måtte lede længe efter og tage både bilens navigation og Google maps i brug for at finde var Playa Calo Des Moro. Jeg havde læst om stranden hjemmefra og ville bare finde den. Det tog noget tid men sikke et skønt sted. Efter en længere køretur endte vi meget højt oppe med en dejlig udsigt og efter at have gået ned af en meget stejl og lang trappe, over nogle klipper, endte vi ved dette smukke sted. Vandet var krystal klart og sikkert rigtig lækkert at svømme i, det har vi dog til gode til en anden gang, men nu ved vi også hvor det er.

image

Hjemmefra havde jeg af en veninde fået anbefalet at besøge Cuevas del Drach, en drypstenshule som først blev opdaget i begyndelsen af 1900 tallet. Et imponerende sted som er et besøg værd og specielt afslutningen med en lille klassisk koncert var en oplevelse. Orkestret kom i små både sejlende ind og spillede for publikum. Skønt♥

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title