Sa Calobra

image

Skønne dage er blevet nydt på Mallorca, som en forsinket sommerferie. Vi var afsted sidst i oktober og det gør ikke spor at holde ferie på denne tid af året for vejret var stadig dejligt. Der var solskinsdage med 22 til 26 grader og enkelte dage med overskyet vejr med op til 28 grader. Der var masser af sol og lune aftener, virkelig dejligt at kunne nyde lidt sommer igen.

Vi boede på hotel i Palma og lejede en bil, så vi kunne komme lidt rundt på øen. Vi har set mange fantastiske og hyggelige steder og været her og der.

Den smukkeste tur var turen til Sa Colobra, som gik op og ned ad bjerge via hårnålesving, lige lovlig tæt på kanten med lave autoværn, for derefter at ende ved Sa Colobra, en smuk strand med helt turkisfarvet vand og herefter videre, gående gennem en lang tunnel i bjerget for at ende endnu et smukt sted med mulighed for at bade.

image

Turen op og ned ad bjerget var det hele værd, men man kan også sejle dertil fra byen S’oller. Man skal dog være indstillet på at her kommer ret mange turister, også sidst i oktober.

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title