En morgen med god tid er noget jeg holder meget af og i morgens var sådan en morgen. Der var tid til at nusse lidt rundt og tid til at lave lidt andet morgenmad end det som jeg plejer at lave, nemlig Brusebads havregrød. For nyligt lavede jeg en smoothiesbowle og det er altså rigtig godt. Man laver smoothien lidt tykkere end almindeligt for den skal hældes op i en skål, toppes med lækkerier og spises med ske.
Som noget nyt har jeg tilført denne smoothie en superfood, som er helt ny for mig. Superfooden hedder Chlorella og er en alge som dyrkes i ferskvandssøer i Taiwan. Denne superfood dækker stort set alle kroppens næringsbehov og samtidig er den kraftig styrtende for immunforsvaret, meget afgiftende og fantastisk til at understøtte fordøjelsen. Læs mere her
Denne smoothiebowle har jeg toppet med honningristet mysli og æbletern. Æblerne er plukket fra et lille æbletræ i vores sommerhushave. Æbletræet er en Dronning Margrethe og er forbavsende lille i forhold til den store mængde æbler som det har båret i år. Æblerne smager skønt og er plukket i begyndelsen af november hvilket er en god ting da vores Discovery æbletræ forlængst er tømt for æbler. Det giver et væld af æbler i slutningen af august til hen i oktober, hvilket også afhænger af vejret.
Denne smoothiebowle med chlorella smager dejligt og mætter godt i lang tid.
Smoothiebowle med chlorella:
- 3 dl havremælk
- 1 avokado
- 1 stort stykke frossen spinat
- 1 håndfuld frosne brombær
- 1 moden banan
- 2 dadler
- 1/4 æble
- 1 tsk. Chlorella
Skriv et svar