Små glimt fra sommerhuset

image

Sidste weekend tilbragte vi nogle dejlige dage i sommerhuset. Det er skønt at være derovre og dejligt bare at slappe af. Her kan vi lave ingenting og nyde stilheden, hvilket er ren balsam for sjælen. Vi hygger os og skal ikke nå noget. Vi har intet tv og skal heller ikke have et. Her bruges tiden på ture til stranden, hyggelige samtaler, spil, læsning og meget andet. 

image

Når vi ankommer til sommerhuset på denne tid af året, er der ofte kun kun 10 grader indenfor. Vi får hurtigt tændt op i brændeovnen og stillet vores varmepumpe på god varme og imens der kommer varme på,  går vi en tur til stranden. Når vi kommer tilbage er der dejligt varmt og klar til hygge og afslapning.

image

Det bliver tidligt mørkt ved denne årstid, men med ild i brændeovnen og tændte stearinlys så bliver der hurtigt hyggeligt. 

Jeg havde på forhånd lavet småkagedej hjemmefra, så der blev bagt lækre glutenfri chokoladespecier med appelsin til kaffen. 

image

image

Sidste weekend fik vi pyntet fint op til jul og denne weekend blev der pyntet lidt mere, bl.a. med en lille adventsdekoration. Den gamle tallerkenrække blev hængt op igen og endnu et hyggehjørne blev til af en gammel bænk med hynder og tæppe. 

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title