Forleden da vi fik kyllingesteg, lavede jeg en agurkesalat til. Jeg valgte at bruge økologisk æbleeddike og kokossukker til at søde med. Agurken var også økologisk da den var fra vores orangeri og det er skønt at kunne dyrke frugt og grønt selv. Og egentlig bruger og køber jeg det meste økologisk, og helst fra Danmark da det det land der har de skrappeste krav til økologi. Denne agurkesalat med æbleeddike smager dejligt og er knap så sød som traditionel agurkesalat. Og selvom at den smagte en anelse anderledes så fik den alligevel ros her i huset.
Ingredienser til agurkesalat:
- 1 lille agurk i tynde skiver
- 1 dl æbleeddike
- 1/2 dl vand
- 2 spsk kokossukker
- salt og friskkværnet peber
Agurken skæres med fordel på en foodprocessor og de øvrige ingredienser blandes godt, sukkeret smelter hvorefter agurkeskiverne tilsættes. Står og trækker en times tid eller mere, inden den nydes til en skøn kyllingesteg.
Skriv et svar