Ananasis med et twist

image

I håbet om flere varme og solrige dage har jeg produceret ananasis med et twist, til at slukke den værste tørst og køle os dejligt ned. Jeg kører stadig på sund kur og næsten uden sukker, så isene er lavet af frisk sød frugt og uden sukker. For at give isen sødme er det vigtigt at både ananasen er godt moden og æblerne er søde. Jeg havde en form med plads til 6 styk is og da det ikke var nok, måtte jeg bruge en stor form som jeg ikke havde ispinde til. Gode råd var dyre og jeg fandt nogle fine og faste sugerør i skabet. Om de kan holde den tunge is er spændende, men jeg må hellere få købt nogle ispinde til næste omgang hjemmelavet is.

DSC_0033

DSC_0037

DSC_0040

Ananasis med et twist:

  • 1/2 godt moden ananas i store tern
  • 4 søde æbler
  • 1 håndfuld frisk mynte

Æblerne køres først i saftpresseren og kommer derefter i blenderen med ananas og mynte i ca. 2 minutter. Hældes i isforme og kommer derefter en tur i fryseren.

image

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title